Ejerlejligheder

Ejerlejligheder

LEJLIGHED 1

Lejligheden fik først altan og blev ombygget. Et par år efter blev der etableret en minimalisktisk  trappe op til tørreloftet, der fik tagkviste og blev ændret til bolig, så boligen i dag er i 2 etager.

De fleste bjælker blev fritlagt for at opnå en robust, stoflig virkning. Gulve blev malet sorte, der sammen med bygherres spændende designmøbler samt gamle metalskilte giver lejligheden “a taste of New York”.

Den store skorsten, der løber på skrå i tagrummet understreger stemningen med sin skulpturelle form.

acity_15

LEJLIGHED 2 

I forbindelse med ombygningen fik lejligheden ny skydedør og glasparti ud til ny altan. Det nye køkken blev flyttet ned til et værelse ved siden af stuen, hvor jernbjælker blev oplagt i forbindelse med at skillevægge blev fjernet, så det åbne køkken indgår som en del af den nu større stue. Gulve blev afhøvlet , så lejligheden i dag står lys og åben.

acity61
lejlighed101
acity67

LEJLIGHED 3 

Sammenlægning af to små lejligheder er normalt en rimelig billig måde at udvide boligarealet. 

Nedenfor er vist et klassisk eksempel, hvor vi har projekteret en sammenlægning af to lejligheder og samtidig sløjfet det ene køkken og gjort det andet køkken større + sammenlagt de to toiletter.  

I mange byområder er der overvægt af små lejligheder, hvorfor der kommer en skæv befolkningssammensætning, hvorfor f.eks. boligselskaber kan sammenlægge lejligheder for at tiltrække børnefamilier og folk med højere indkomster. 

 

Eksisterende etageplan visende de to lejligheder på hver 61 m2 med .  små køkkener og et toilet, hvor man ikke kan vende. 

Tegning til venstre viser den 122 m2 store lejlighed efter ombygning. Skillevæg mellem køkken og soveværelse er fjernet til fordel for et stort køkken/spiserum. Skillevæg mellem de 2 toiletter er også fjernet, så der kunne indrettes  nyt toilet med bruseniece. Den ene hoveddør og køkkentrappedør er blændet. 

LEJLIGHED 4 

Lejligheden på 130 m2 er gennem de senere år ombygget med omlægning af entre og badeværelse. Senere projekterede vi også altan og skydedør og fjernede skillevægge, så køkken og stue er sammenbygget og har fået brændeovn. Trægulve og vægge er hvide.

city103
city109
city101
city108