Ombygning af ejerlejligheder

LEJLIGHED 1  LOFTRUMMET INDDRAGES TIL BOLIG + ALTAN

Lejligheden fik først altan og blev ombygget. Et par år efter blev der etableret  en minimalistisk hvidmalet trappe op til tørreloftet, der fik tagkviste og blev ændret til bolig, så boligen i dag er i 2 etager. Så mange bjælker som muligt blev lagt frit, så der er opnået en robust, stoflig virkning. Gulve blev malet sorte, der sammen med bygherres spændende designmøbler samt gamle metalskilte giver lejligheden "a taste of New York". Den store skorsten, der løber på skrå i tagrummet understreger stemningen med sin skulpturelle form. 

acity 16 acity 15
acity22  acity18  

  

LEJLIGHED 2 LEJLIGHEDEN FIK STORE RUM + ALTAN
I forbindelse med ombygningen fik lejligheden ny skydedør og glasparti ud til ny altan. Det nye køkken blev flyttet ned til et værelse ved siden af stuen, hvor væggen blev fjernet, så det åbne køkken indgår som en del af den nu større stue. Gulve blev afhøvlet, så lejligheden i dag står lys og åben.
   

acity61
acity67

 

LEJLIGHED 3  OMBYGNING TIL MINIMALISTISK  LEJLIGHED + ALTAN

Lejligheden er på ca. 130 m2 og er gennem de senere år ombygget med omlægning af entre og badeværelse. Senere projekterede vi altan og skydedør og fjernede skillevægge, så køkken og stue er sammenbygget og har fået  brændeovn. Trægulve og vægge er malet hvide.