Moderne fiskerhus i Sletten ved Øresund

Det gamle hus var af ringe kvalitet, hvorfor vi fik tilladelse til at opføre et nyt og  større trods den bevarende lokalplan, dog med den forudsætning at de nye hus arkitektonisk skulle tage udgangspunkt i et "fiskerhus". Det nye hus har fået "fiskerhusets" enkle   udtryk med de hvidpudsede facader, taktfaste sprossevinduer (lavenergiruder) og høje tagrejsning. 
peter40

Taget er bygget med høj tagstol fo at undgå skunkrum på 1. sal, hvorved man får flere m2 bolig. Tager er 47 graders tag belagt med listetækket tagpap.

Mod vejen er vindfang og toilet indpasset i udbygning  af sortmalet træ som kontrast til hovedhusets hvise murværk.                                


   
   

I underetagen er stue med brændeovn og åbent køkken, gang og toilet. På første sal er 3 værelser og bad.

Der er overalt brugt 1. klasses materialer med brede Dinensens gulvplanker, inddækkede loftbjælker med not, synlige hanebånd og fine snedkerdetaljer. 


    

Ud mod Øresund blev  stensætningen udbygget, og der blev udført en stor balkon af tropisk træ, der allerede efter kort tid stod med den smukke sølvgrå overflade.

Også badebro udført blev opført, så familien kan få en dukkert og nyde livet ud på platformen.