Huset fik funkis "spirit"

Det oprindelige hus var et sammensurium af bygninger, som blev fjernet og nyt kunne opføres. Dele af huset havde funkis detaljer, hvilket vi udbyggede blandt andet med placering af nye vinduer ved hushjørner samt runde og diagonale former i den nye tagetage. 

Indvendigt er rum gjort større dels gennem udbygning og dels ved at fjerne skillevægge. Enkelte steder er isat højtsiddende glas i skillevægge, der giver lysindfald og "kig". Trappen står i ubehandlet metal til alt det hvide. I realiteten er der tale om et nyt hus, da kun få af de gamle mure er tilbage.

  

     

Over en del af stuen blev bjælkelag frilagt så den del af stuen gik helt til kip med synlige loftbjælker. På en del af loftbjælker blev udlagt en større hems, som blev forbundet med en ny maritim trappe af metal. 

     

     

HAVE OG PERGOLA: En del af haven blev omlagt med højbede og den relative store forhave blev adskilt af en pergola, så der dannes en rolig "gårdhave" mod huset og græsplæne for leg og boldspil ud mod vejen.