Bevaringsværdigt "Fiskerhus" fik tilbygning

Tilbygning blev udført som muret vinkelbygning og tag blev tækket med strå, som den eksisterende længe. Annekset mod nord blev samtidig udvidet og beklædt med sorttjærede brædder og listetækket sort tagpap.

Mellem annekset, tilbygningen og en ny stensætning blev skabt en afskærmet solgård i læ for den kolde østenvind.

Indvendigt adskiller den store pejs stuen fra alrum. Pejsen har indbygget brænderum med glaslåger  til begge rum. Alle rum har opvarmede nye klinkegulve og nye trægulve på første sal. 

   

       

  

OMBYGNING, TERRASSE OG NY BADEBRO
Det gamle "fiskerhus" fik nye døre, delvis nye vinduer, to nye tagkviste.
Indvendig blevvægge flyttet, så der kunne bygges 2 store badeværelser og trappen blev flyttet. 

Ud til Øresund blev etableret en stor træterrasse med siddemøbler omkranset af et lavt sortmalet læhegn samt en badebro med plads til havemøbler.