Fra 1 til 2 planer samt total ombygning, Holte

Det lille gulstenshus med lavt eternittag fra omkring 1960 blev forvandlet til et NYT og større hus med første sal med tidssvarende arkitektur og comfort 

Kælderen blev ombygget og resten undtagen et par ydervægge blev fjernet, så der kunne udføres ny åben planløsning i stueetagen samt en ny første sal, hvorfra man fik en fin udsigt over området og ikke mindst den lille sø på den anden side af hækken. Vi projekterede også en omlægning af haven.     

        
 

STUEETAGE

Skillevægge, køkken, bad og køkken blev fjernet og nyt blev monteret med en lidt anden planløsning. Samtidig blev varmeanlægget udskiftet til gulvvarme under de brede plankegulve af lys eg og der kom indmuret brændeovn og trappe i stål op til den nye første sal. 

HAVEN
Haven blev omlagt med nye terrasser og dobbelt bøgehæk samt stensætning mod vejen. Mod syd er opstillet legeredskaber til familiens 3 børn og mod øst er bålplads. Mellem hus og vej er blandt andet andet anlagt et rundt rosenbed. Derudover er garagen renoveret.