JOHANNES MINDE, KUN DEN GAMLE KAMPESTENSKÆLDER BLEV BEVARET

Den gamle elevbolig "Johannesminde", havde så alvorlige bygningsskader, at det hurtigt stod hurtigt  klart, at en nedrivning var løsningen. Den gamle kælder opført i kampesten nænnede vi dog ikke at nedrive, hvorfor den blev sat i stand, hvorefter der blev opført et nyt hus på den gamle kældervæg. 

Facader er pudsede og karnap er beklædt med zink. På gavlen mod syd er udført en balkon og mod nord er udført carport tækket med samme røde tegl som på boligen. Fra første sal er der udsigt over en lille sø og en rododendronpark. 

hjsidekellelris05  kelleris321
akelleris319 hjsidekelleris06
hjsidekelleris08  hjsidekelleris07  kelleris316

 

Et par år efter blev huset solgt. Vi citerer lidt fra HOME's artikel.

"Huset blev nedtaget sten for sten, således at kun kampestensfundamentet og kælder er bevaret, og derefter genopført, så man ved første blik fornemmer kvalitet og luksus i særklasse. Indvendigt i huset oplever man en unik indretning, spændende lyskilder og en udsøgt elegance i materialevalget. Fantastisk elegant køkken med klinke belagt gulv og elementer i afbleget mahogni. På første sal dejligt lyst værelse, smukt badeværelse, yderst smagfuld stor opholdsstue med pejs og den dejligste udsigt til søen"

                                                      hjsidekelleris10