Om arkitektfirmaet Jan Arnt

 
Arkitektfirma
Jan Arnt MAA
Stokholmsvej 23
3060 Espergærde
Tel.  (+45) 49 13 21 11
Mob.(+45) 20 48 44 54
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Arkitektfirmaet Jan Arnt MAA er stiftet i 1980 og tilsluttet DANSKE ARK og DI.

Firmaet har gennem årene haft opgaver inden for rådgivning, bygningsprojektering, områdeplanlægning og design.
Tegnestuen har gennem de senere år specialiseret sig i individuelt nybyggeri for private herunder også Til- og Ombygninger. Endvidere arbejder vi med renovering og bedre udnyttelse af byejendomme herunder også bevaringsværdige og fredede ejendomme. 

MÅLSÆTNING
Vores udgangspunkt er, at hver eneste byggesag er unik, som vi har pligt til at behandle individuelt, så vi kan sikre et færdigt kvalitetsprodukt med respekt for bygherrens økonomiske midler. Dette medfører at vi gennem samtaler og analyse indpasser økonomiske, innovative og funktionelle løsninger både i projektfasen og under opførelse.
En målsætning er endvidere, at fremme brugen af materialer og konstruktioner, som er bæredygtige både i energi og miljømæssigt perspektiv.

SAMARBEJDE
Arkitektarbejde opdeles normalt i Ideprojekt, Skitseprojekt, Myndighedsprojekt, Detailprojekt, Tilsyn og Byggestyring. Bygherren kan frit vælge om vi skal udføre dele af projektet eller stå for hele opgaven. Hvis det indledende møde resulterer i at vi skal have et samarbejde bestemmer bygherren selv om arbejdet skal udføres efter procentsats af håndværkerudgifter, til fast pris eller på timebasis.