Villa Fuglesang

Villa Fuglesang

Villaen opført i 1920’erne havde revner i murværk og andre skavanker ligesom familien manglede en udestue. Udover at projektere den nye udestue, måtte der etableres nye dørhuller i stueetagen for at skabe forbindelse mellem stuen og tilbygningen, og på første sal for at kunne komme ud på den nye tagterrasse, hvorfra der var en storslået udsigt udover Espergærdes gamle bydel. 

Da stuegulv og tilbygningens gulv lå hævet ca. 120 cm over terræn projekterede vi den store hævede terrasse, så man kan gå direkte ud fra både stuen og tilbygningen ud på terrassen, hvorfra man havde en fin udsigt ud over den store have. Sideløbende blev den eksisterende villa renoveret.

Tilbygningens fundament er næsten færdigt og vinduer er ændret til døre  og den gamle facadepuds er fjernet, for at revnerne i de gamle mursten kunne forstærkes inden den nye sandfarvede puds kunne udføres. De karakteristiske gesimser og buebånd blev dog malet hvide.

Forinden var taget renoveret med  sorte glasserede tagsten på den store patriciervilla. 

Indgangsparti, betontrappe, del af kælderen blev tilsvarende renoveret, så ejendommen i dag står sund og flot.