Funktionel villa i Espergærde

Funktionel villa i Espergærde

Ejendommen er opdelt i flere huse for at optage grundens niveauforskel. Børne afdelingen er i det ene hus incl. det store køkken/alrum, hvorfra der er direkte adgang til 2 ude terrasser.I den sydlige fløj er loftet ført til kip og indeholder pejsestue, soverum og kontor med toilet. Facader har indfarvet puds og tag er beklædt med zink.

 

Huset har store glasarealer hvilket er kompenseret med ekstra isolering, lavenergiglas, gulvvarme og pejs med genvinding af varme.

bak36
bak35a
bakke086

 

Haven falder et par meter, hvorfor de 2 huse har 1 meters forskel i gulvhøjde, som  optages af trin i mellembygningen.

De 2 carporte blev udført sammen med en større pergola på husets nordvendte indgangsparti for at skabe et oplevelsesrigt miljø.

For at skabe variation blev anlagt fire terrasser, hvorfor man altid kan finde en læplads og en ny udsigt.

 

bak32