Byhuse Frederiksberg

4. FOLKVARSVEJ, Frederiksberg

Huset er grundmuret og opført med 5 etager, hvor underste etage både er udnyttet til kontor og bolig. 

Vi udførte energirapport og projekt til brandsikring og efterisolering samt projektforslag til renovering af nedslidte dele såsom vinduesudskiftning, trappeopgange og overfladebehandling af facader og tag.

Sammenlægning af to lejligheder.

Problemet i mange bylejligheder er, at de er for små når der kommer børn, hvorfor mange børnefamilier flytter til forstæderne eller sammenlægger.  Dette er især muligt, hvis man bor i en ejer- eller andelsbolig. I det viste eksempel var det så heldigt at naboen skulle flytte, så man kunne købe denne og ombygge og blive boende tæt ved skole og arbejdsplads.

Foto og tegningen til venstre er før ombygning og tegningen til højre viser sammenlægningen, hvor de to wc-rum er blevet et  til et stort toiletrum. Skillevæggen mellem køkken og det ene soveværelse er fjernet, så man har fået et stort køkken/alrum. Samtidig er den ene dør til bagtrappen tilmuret, så der bliver plads til en hel skabsvæg. I halvdelen af det andet køkken er indrettet bryggers med vaskemaskine og tørretumbler ligesom de to eltavler er blevet ændret til en.  

TEGLGÅRDSGADE. Østerbro

Ejendommen Teglgården udgør en 3 fløjet åben karré med udsigt ud over et grønt område. 

Vi udarbejdede projekt til udbedring af en større svampeskade i kælderen samt projekt til facaderenovering med vinduesudskiftning, efterisolering, brandsikring og vedligeholdelsesplan.