Byhuse Vesterbro og Nørrebro

Colbjørnsensgade & Lille Colbjørnsensgade, Vesterbro

Ejendommen er en typisk Vesterbroejendom fra 1907 med referencer  til både empire, barok og klassicisme. Oprindelig har ejendommen været lejeboliger, men er senere ombygget til hotel. På grund af manglende vedligeholdelse, havde ejendommen fået en stor svampeskade, hvorfor alle etager blev fjernet, murværk blev brændt og svampebehandlet, og der blev lagt dræn i kælder. De gamle tagkviste blev renoveret, der blev lagt nyt skiffertag og vinduer blev udskiftet, og indvendig blev bygning total ombygget.

Efterfølgende udførte vi også ombygningsprojekt på naboejendommen på Lille Colbjørnsensgade 2 og 4, der var mere enkel end den mondæne hjørneejendom.    

Sommerstedgade, Vesterbro
Ejendommen opført 1907 i den tidstypiske stilart historicisme med referencer til barok og klassicisme på facaden ud mod gaden. Ind mod gården blev sjældent udført detaljer ligesom den billigere gule mursten ofte bliver brugt i gårdene og den dyrere røde ud mod gaden. 

Vi udførte tilstandsrapport og energirapport incl. projektbeskrivelse for efterisolering, udskiftning af vinduer både mod gården og gaden samt brandsikring af hoveddøre.

FREDERIK den 7. GADE, Nørrebro 

Ejendommen bestod kun af en opgang med 2 små lejligheder på hver etage. Toilettet var under 1 m2 stort, hvorfor vi projekterede nye toiletter med brus og håndvask ligesom en skillevæg blev fjernet for at få en spiseafdeling i forbindelse med køkkenet og skillevæggen mellem de to små stuer ud mod gaden blev ligeledes fjernet. Samtidig blev kælder renoveret og nyt kedelanlæg monteret i forbindelse med at vi projekterede nyt to strenget radiatorer til afløsning af de gamle petroleumsovne.