Byhus, Espergærde

Ejendommen City ved Espergærde Bytorv har vi over flere omgange stået for projektering for bygningsrenovering, nye altaner, tagkviste og inddragelse af loftrum til bolig. 

Her vises en af de ombyggede lejligheder med ny altan og sammenlægning af rum samt renovering af fællestrappen, hvor der blandt andet blev lagt ny sort gulvbelægning, malet, opsat spejle som tilsammen gav trappeopgangen lidt mere patos, der bedre passede til den øvrige ejendom, som er en af byens ikoniske etageejendom.   

Når konstruktionerne åbnes i ældre huse, skal man ikke blive overrasket over skjulte fugt og rådskader, som dog oftest skyldes manglende vedligeholdelse. 

 

 

 

 

 

 

 

Ombygning af lejlighed og ny altan.

I lejligheden havde tidligere boet en handicappet, hvilket havde medført en del specielle foranstaltninger, som alle blev fjernet i forbindelse med den generelle renovering. Desuden blev skillevægge fjernet, så køkken og stue kunne sammenlægges til et stort moderne alrum. 

Samtidig blev der udført ny altan, hvilket blandt andet medførte at vindueshul blev gjort større for montering af ny stor altandør både af hensyn til et bedre lysindfald og udsigten fra taglejligheden.