Hus med forskudt tag

Huset var et mindre typehus fra 1970 opført i gule sten som familien var vokset fra. Man ønskede derfor en tilbygning som kunne fungere som et selvstændigt børnehus med to værelse, eget baderum og gerne skrå lofter. Opgaven blev løst med de forskudte tage med  skrå lofter  og et spændende højtsiddende lysindfald samt en hems på langs af bygningen. For at det ikke skulle blive en bygning kun i gule mursten blev sydfacaden og det øverste del af gavlene opført i vandret og lodret ruskårent træ. 

 

Skitseforslag af den 64 m2 store tilbygning bygget vinkelret på gavlen, så huset opleves som et vinkelhus. 

I eksisterende hus blev  skillevæg fjernet så stuen kunne blive større og i forbindelse med det nye indgangsparti blev der indrettet kontor med nyt gavlvindue, da bygherre ofte arbejdede hjemmefra.