Krohns villa i Rungsted Kyst

Villaen ligger i en nyere udstykning i Rungsted Kyst i en blanding af traditionelle typehuse og individuelle villaer, hvor vi har projekteret flere af de individuelle villaer, som alle er tilpasset bygherrens specielle ønsker og økonomi. Det gælder også her, hvor familien ønskede afvekslende rumhøjder og gennemgående opholdsrum samt nær kontakt mellem huset haven og gårdhaven. Til gengæld  ønskede familien at sove-  og børneafdeling arkitektonisk skulle være mere neddæmpet og med nedsænkede og ekstra isolerede lofter af hensyn til intimitet og varmeudgifter.

Husets åbne planløsning hvor pejsestue, stue, køkken/alrum hall og gang  “flyder” sammen, hvorfor huset opleves væsentlig større end det er. Dette understreges af de skrå lofter samt store glasarealer og skydedøre mod  syd, hvilket giver en glidende overgang mellem opholdsrum og gårdhaven. Ud for det østvendte soveværelse er anlagt terrasse, så man kan sidde ugenert og nyde sin morgenkaffe.