Revisorens villa

Desværre har vi ikke projekteret denne pragtvilla, men kun stået for udskiftning af alle vinduer og udvendige døre så den palæagtige stil kunne fastholdes. Forinden havde vi stået for renovering af fugtskader i kælderen, så den kunne ombygges og indrettes til kontorlokaler for et mindre revisorfirma. 

Ejendommen er opført 1908 og huset mange kendte mennesker, se omtalen nederst.   

 

Hvis vægge kunne tale

Den 471 m2 store ejendom er opført som sommerbolig i 1918 af politikeren Hans Christian Møller, som var far til den konservative politiker John Christmas Møller, som nok mest er kendt for sine radioudsendelser fra London under 2. Verdenskrig. Den unge John har derfor tilbragt talrige ferier i huset. 

Men langt mere kendte personer har gæstet huset, da det i 1970’erne var indrettet til natklub og bordel under navnet Eden Club. I 1973 valgte The Rolling Stones f.eks. Eden Club som ramme for deres pressemøde.

 

I nyere tid har TV2 optaget det populære TV program ”Stormester”, hvor Lasse Rimmer og Mark Le Fevre har kostet rundt med Sofie Linde, Thomas Warberg og en masse andre komikere. 

Og tilbage i 2010 blev flere scener til Casper Christensen og Frank Hvams ”Klovn-The Movie” optaget i huset, hvor den Bent Fabricius Bjerre var bordelejer og huet var midlertidig omdøbt til ”Castello Alleycat” med venlig reference til hans verdenshit Alleycat.