Lavenergihus i Humlebæk

Huset er inspireret af nordamerikansk arkitektur og står med sine vandrette og lodrette brædder samt det stejle røde tegltag enkelt og robust i landskabet.

Planløsningen er åben, hvorfor huset opleves større end det er. Medvirkende til dette er også, at en del af køkken/alrum er gennemgående i to etager. Facaderne er udført med ekstra højde, så der ikke opstår spildareal med skunkrum, ligesom lofterne på første sal er ført til kip med synlige hanebånd. 

Huset er opført som lavenergihus med ekstra isolering, solfanger på taget, brændeovn,  varmepumpe samt  varmegenvinding på ventilations anlægget.

Villa i Humlebæk
louisevej7

Som en del af det højloftede køkken/alrum indgår gangbroen på første sal. 

Gangbroen har åbent rærkværk og gulvet er i lys bøg, som øvrige rum med trægulve. I Alrum, bryggers og badeværelser er  teglklinker og gulvvarme.  

Ejendommen blev solgt efter nogle år og vi  citerer lidt af ejendomsmæglers  beskrivelse.

 

Arkitekttegnet skønhed i Humlebæk

Et anderledes og meget spændende hus i det gamle Humlebæk opført som lavenergihus. Perfekt indrettet for familie på 4-5 personer og delvis hjemmeerhverv. Flotte rum med bl.a. 2 værelser, hvor loftet går helt op til tagspidsen og åben forbindelse i køkken/stue mellem de 2 etager. Desuden spændende badeværelse og gæstetoilet.