Villa Sejr

Villaen blev opført på landsiden af Strandvejen, hvorfor man kun har sundudsigten fra 1. sal. Fokus blev derfor hurtigt, at huset skulle have en østvendt hævet terrasse og samtidig være åben mod syd og lukket mod nord for at skærme mod kølige vinde fra nord, hvilket resulterede i den asymmetriske gavl mod øst og en mere traditionel gavl mod vest. Underetagen er muret og 1. sal blev udført på en 90 cm høj trempel (stol) , så man undgik spildplads til en traditionel skunk.  I projektet havde taget røde teglsten på taget, hvilket grundet byggeudgifterne desværre blev ændret til sorte eternitplader. 

Den hævede terrasse fik gulv af tropisk træ, og rækværk var fra begyndelsen træ, men blev senere ændret til glas, så man fik et bedre udsyn og huset en større lethed i arkitekturen. 

 

 

Flere af de indvendige vægge er beklædt med Arne Jacobsens ikoniske tapeter.

 

 

 

Mod nord/vest  blev taget trukket ned, så der kunne indrettes vindfang og gæstetoilet i den lille sidebygning opført i træ og med vandret beklædning.