Atelier, Hornbæk

Oppe i Hornbæk inde bag fyrretræerne projekterede vi ændringer på kunstneren Torben Diins sommerbolig incl. opdatering af kloaksystemet, så huset kunne få helårsstatus. Samtidig tegnede  vi hans atelier, som er et stort rum med svagt skrånede loft og ovenlysvinduer og døre ud til haven. Atelieret blev opført som trækonstruktion beklædt med sorte  brædder, så det matchede det gamle sommerhus. Ind mod boligen blev etableret stabelplads, så de mange værker nemt kunne findes frem. 

I forlængelse af atelieret står brændeovnen i et rum, som næsten kan betegnes som en slags showroom, da det er fyldt med Torbens værker incl. de malede kakler foran skorstenen.

Og går man videre ind i boligen, ser man overalt malerier. Ja, også køkken- og skabslåger er malet, så alle sanser bliver berørt. 

For også at få værkerne udstillet udendørs, er en del af haven opdelt af sortmalede hegn, hvor malerierne hænger. Ja, selv solparasollerne er  malet i hidsige blå, røde og gule farver, så lyset flimrer.