To ejerlejligheder
Lejlighed 1

Efter ombygning af ejendommen blev tagetagen ombygget til lejlighed, så firmaets udenlandske kunder kunne  bo i lejligheden fremfor på hotel. Gæstelejligheden har efter ombygningen fået to dobbeltværelser, to baderum, kombineret opholds- og møderum med udgang til altan samt åbent køkken. Møderummet er både for  møder med de udenlandske kunder og mindre seminarer for ledelsen, når lejligheden ikke er beboet. 

Hanebåndsloftet blev åbnet, så de gamle bjælker kunne renses og stå synlige, så man kunne mærke atmosfæren og bygningshistorien.

Enkelte steder blev den revnede puds hugget væk, så de gamle røde teglsten der spillede i forskellige røde farver fremhævede det lidt rustikke look. 

Der blev udlagt gulvvarme og nye fyrretræsgulve samt  nye beklædninger på vægge, nye badeværelser og opsat nye køkkenelementer. 

Den gamle trappe kunne renoveres og blev malet hvid og trin fik tæppebelægning af hensyn til slidtagen. Døren blev udskiftet med lovpligtig lyd og branddør.

Lejlighed 2

Lejligheden på 130 m2 blev ombygget med omlægning af entre og badeværelse. Senere projekterede vi også altan og skydedør og fjernede skillevægge, så køkken og stue kunne sammenbygges til et stort rum med udgang til den nye altan. Desuden er der monteret brændeovn på den gamle skorsten.

Montering af brændeovn, sammenlægning af køkken og stue, bemaling af gulve og ikke mindst ændring af vindue til en stor skydedør ud til den nye altan ændrede afgørende lejlighedens lysindfald, funktion og oplevelse.