Fra erhverv til 3 boliger

Projektering af ombygning stod vi for over en årrække, da ejendommen først blev renoveret og siden ombygget til kontor og administration, og igen efter en årrække bygget om til boliger incl. udhuse og carporte til boligerne. 

Udvendig er ejendommen isoleret og beklædt med hvid- og gråmalet træ i stueetagen og profilerede stålplader på 1. sal. Gulve er lys bøg og lofter er forsænkede hvidmalede gips- og trælofter, så installationer kan føres skjult frem. Ventilationsanlæg er Genvex, så udsugningsvarmen genbruges. 

Ejendommen FØR renovering og ombygning. 

Ændringerne af bygningen er sket over en årrække: 

1. gang projekterede vi  renovering af den nedslidte og brandskadede ejendom. 

2. gang projekterede vi kontor og administration for et el-firma og et typehusfirma i stueetagen samt lejlighed på 1. sal. 

3. gang projekterede vi de to lejligheder i  stueetagen incl. en mindre udvidelse af underetagens areal.

4. gang projekterede vi udhuse og carporte til boligerne. 

Plan af stueetage efter ombygning til 2 lejligheder i stueetagen og en lejlighed på 1 sal. Indgang til lejlighed 1 sker fra øst og til lejlighed fra syd. Indgang til lejlighed 3 på 1. sal sker gennem det overdækkede areal og ind i glasrummet med spindeltrappen. 

Det overdækkede areal er der netop udarbejdet nyt forslag, så det kan inddrages som ekstra værelse i lejlighed 2, og at adgang til lejlighed 3 sker ved at inddrage del af lageret.