Hotel Brinkly i Snekkersten

På denne historiske ejendom fra 1873 har vi løbende udført renovering og brandsikring samt over to omgange forestået ombygning af køkken og værelser.
Ejendommen har mange gode detaljer i træ, flere fine vægdekorationer ligesom farveholdning flere steder er pastelagtige og guld. Alle detaljer, der giver huset sin egen kvalitet og tidslomme, hvorfor det også har været en fornøjelse at medvirke til en nænsom renovering, så disse fortsat er bevaret. 

I sidefløjen og på første sal blev indrettet et par ekstra værelser og køkkenfaciliteter blev moderniseret.

I forbindelse med de løbende renoveringer er  facadebrædder og bagvedliggende tømmerkonstruktioner renoveret for rådskader, hvilket også gælder vindskeder og altaner. 

 

Derudover har vi i samarbejde med veterinærtilsynet og brandtilsynet udført en række ændringer og lovliggørelser både af køkkenregion, opholdsafdelinger og værelserne. 

EJENDOMMENS ROYALE HISTORIE

Navnet BRINKLY betyder i ly af brinken, som i dette tilfælde er den ca. 10.000 år gamle kystskrænt ved Øresund. Ejendommen har sin oprindelse omkring 1873 og har fungeret som sommerbolig for flere velstillede familier, men i 1931 testamenteres huset til Prins Valdemar & Prinsesse Maries Velgørenhedsfond. Fonden havde til formål at give “Søfarende og deres Enker” mulighed for at komme på rekreativt sommerophold.

Fra 1970’erne omdannes bygningen til hotel.