Lejlighed i 2 etager

Lejligheden blev ombygget incl. en ny altan. Et par år eftere blev vi igen tilkaldt til at få byggetilladelse til at ændre det gamle uisolerede tørreloft til bolig, så lejligheden kunne blive i to etager. Dette medførte nye tagvinduer, ny tagkvist, nyt undertag og efterisolering. Fra underetagen blev der blev opsat en  trappe op til loftetagen. 

De fleste bjælker blev fritlagt for at opnå en robust, stoflig virkning. Gulve blev malet sorte, der sammen med bygherres vintagemøbler og  gamle metalskilte giver lejligheden stor personlighed. De runde udskæringer i skillevægge og den store skorsten, der løber på skrå i tagrummet understreger stemningen med sine skulpturelle former.

Tagkvist på det tidligere tørreloft og til højre ses den nye glasdør ud til den nye altan. 

Da pladsen var trang blev trappe udført minimalistisk af en bærende stålbjælke med påsvejste beslag som underlag for trinene af træ. Det hele blev sprøjtelakeret hvidt.

 

Billedet til venstre viser det gamle uisolerede loftrum før ombygningen… og der der findes heldigvis mange andre gamle lofter, som bare venter på at blive ombygget til enten nye boliger eller kreativ udvidelse af de eksisterende boliger. Ring og få en snak.