Lejlighed i 2 etager

Lejligheden blev ombygget incl. en ny altan. Et par år efter blev vi igen tilkaldt til at udarbejde projekt, så det gamle uisolerede tørreloft kunne indrettes til bolig, så lejligheden kunne blive i to etager. Dette medførte nye tagvinduer, ny tagkvist, nyt undertag og efterisolering. Fra underetagen blev der blev opsat en  trappe op til loftetagen. 

De fleste bjælker blev fritlagt for at opnå en robust, stoflig virkning. Gulve blev malet sorte, der sammen med bygherres vintagemøbler og  gamle metalskilte giver lejligheden stor personlighed. De runde udskæringer i skillevægge og den store skorsten, der løber på skrå i tagrummet understreger stemningen med sine skulpturelle former.

Da pladsen var trang blev trappe udført minimalistisk af en bærende stålbjælke med på svejste beslag som underlag for trinene af træ. Det hele blev sprøjtelakeret hvidt.

Billedet ovenover viser det gamle uisolerede loftrum før ombygningen... Og der der findes mange andre gamle lofter, som bare venter på at blive ombygget til nye boliger eller kreativ udvidelse af de eksisterende boliger… Ring og få en snak.