Bøger & Artikler

Det er ikke ualmindeligt at en arkitekt leger med farver og ord, hvilket både virker som inspiration og dygtiggørelse af  det, at være professionel og skabende arkitekt. I årenes løb er det blevet til nogle læserbreve og en del artikler om arkitektur, byfornyelse og planlægning samt i de senere år også artikler om kunst, erindringer og billedkunst. 

I bogen “Streger & Farver” har jeg samlet ca. 350 af disse billedværker og illustrationer som en slags opdatering og status. Det samme kan man sige om bogen “Dreng af Sydhavnen”, hvor jeg med udgangspunkt i mine erindringer har skrevet en bog om opvækst i 1950’erne med fokus på tidsånden og ikke mindst en beskrivelse af den københavnske bydel Sydhavnen og dens mennesker. 

Den tredje bog hedder “Vindinge Historier”, og er en fortælling om min slægt, men med fokus på en landsbys (og Danmarks) udvikling de sidste 100 år. 

Bøgerne skrevet af George Manus er medtaget som eksempler på nogle bogomslag og bogillustrationer, som jeg nogle få gange har involveret mig, men hver gang til  stor fornøjelse, da man er stillet forholdsvis frit i modsætning til det at udvikle og opføre et hus, hvor der er så mange konstruktive, juridiske og økonomiske bindinger.